28 Haziran 2009

Bir Hata Yapmışım


Gerek bir arkadaşımın "Boşver oradaki konukları, sunucuları falan sadece şarkıları dinle" tavsiyesi gerekse mutfaktayken reklamda Görkem-Keremcem düetini duymam sayesinde dün Bir Şarkısın Sen'i izledim nerdeyse sonuna kadar. Arkadaşımın tavsiyesiyle bakınca programa mükemmel görünüyor (yorum kısımlarını, tanıtımlarını falan elimden geldiğince izlememin de etkisi yadsınamaz tabi ki). Şarkı söyleyenler tamamı mükemmel yetenekli çocuklar. Özellikle Mehmet, Şebnem ve Görkem mükemmeller. Her çocukta biraz olsun taklitçilik var gibi. Yarışmayı izlememin ve bu kez sevmemin en büyük nedeni Görkem'in doğal sesi ve güzelliğiyse büyüleyici cidden. Keremcem'le düeti olsun, Funda Arar'la söylediği şarkı olsun, "Hoşgeldiniz"deki solosu olsun ciddi ciddi büyüleyici.
Şebnem, bir Zerrin Özer hayranı sanırım. Taklit etmeye çalışıyor o da diğer çocuklar gibi hayranı olduğu sanatçıyı. Ve içlerinde bunu en iyi şekilde başaran o. Dün Zerrin özer'le yaptığı düet ve ardından engellilerle söylediği şarkılar çok hoşuma gitti.
Mehmet Daş'sa dün yaptığı İbrahim Tatlıses düetinde mükemmeldi. İbrahim Tatlıses'in numara yaptığını sanmıyorum cidden şaşırdı ve etkilendi o da. İbo'yu aratmaz bu çocuk cidden.
180 derece bir dönüş oldu farkındayım ama bakış açısının insanın fikirlerini nasıl değiştirebileceğine dair bir kanıt oldu sanki bu. Artık her hafta seyrederim ben bunu. Bir de Erol Evgin konuşup durmasa...

Muhteşem Görkem-Keremcem düetini buldum Facebook'da. Buyrun dinleyin. Yakında ezberleyeceğim sanırım bu şarkıyı ( :) ).

2 yorum:

Serapbenbuyrun dedi ki...

Görkem gerçekten çok başarılı. Seside görüntüsüde çok duru ve güzel :) Baran ile söyledikleri Bu kalp seni unutur mu hala kulağımda. Müthiş bir ikili oldular..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1040042015963&ref=share

Mehmet Dinler dedi ki...

http://www.facebook.com/pages/Gorkem-Aydanar/77716948169#/video/video.php?v=109006916227&ref=mf

Ben de bunu tavsiye ediyorum şiddetle (: