11 Haziran 2009

Matthew Fox'tan 6. Sezon İle İlgili Bazı Açıklamalar


Matthew Fox kendisiyle yapılan röpörtajda, fanlar tarafından da çok tartışılan dizinin sonunu bildiği konusuna en sonunda bir açıklık getirdi ve Lost'un büyük finalini bildiğini söyledi.

Fox, Jack ve John karakterlerinin son sezonda başa baş gidebileceklerini belirtti.

6. sezonun açılış sahnesinin 5.sezon finalinde olanları açıklayacağını ve bunun izleicileri hem çok şaşırtacağını hem de kafalarını karıştıracağını söyledi.

Altıncı sezonun ilk 4-5 bölümü içerisinde zaman farklılıkları tek bir noktada birleşecek ve bu noktadan sonra flashback olmayacak.

Ayrıca Fox, dizinin büyük finali ile ilgili, dizinin yapımcısı Damon Lindelof'la sık sık sohbet ettiklerini ve her konuşmalarında oldukça "hareketli bir izlenim" hissetiğini söyledi. Aktörün bu konuda kullandığı diğer sıfatlar ise birbiri ile tezatlık oluşturan sözcükler. Bunlar; güzel, kurtarıcı, üzücü ve mükemmel.

Büyük ihtimal Black Rock zamanına gidicekler ve bu sayede Jacob'la ilgili bol bol yeni şeyler öğrenebileceğiz. Jack'le John baş başa gidicek demiş ama hangi John? Zaman farklılıklarının ortadan kalkacağı için gerçektek çok mutlu oldum. Sıkılmıştım bi' o zaman bi' bu zaman. Dizinin mutlu sonla biticeğini hiçbir zaman düşünmedim açıkçası ama kötü bir son olucaksa herkes için kötü son olsun.

Hiç yorum yok: