5 Temmuz 2009

Hayat Kurtaranlar

Şu tatili cidden sevdim ama öyle şeyler vardı ki insanı tatilden soğutmya yetecek. İki kişiydik ve deniz çok aşırı dalgalı olduğu için denizde pek takılamıyorduk. Sürekli internet, gezip tozmada yapılmıyor. Evde oturunca da işte hayat kurtaran şeyler devreye giriyor. Tatilden erkenden soğumamamın nedenleri geliyor işte.
Saçma sapan bir anten var çatıda ve rüzgarda sallandıkça kanallar değişiyor falan. TRT 1 geldiğimiz ikinci gününden itibaren cam gibi çekti dönmeme iki gün kala görünmeyi bıraktı. O aralıkta epey faydası oldu bana. Evde TV sesi cidden bir başka. Haftaiçi her akşamüstü yayınlanan "Kim Bilecek" sabahları 9'da "7 Numara", "Günün Ardından", -dublajla katledilse de- "Güzellik Merkezi adlı güzel bir film, hiç anlamadığım ama yatıp seyrettiğim ""EDU Dramaları" diye birşey ve saçma bulsam da "Çılgın Kanal" diye bir komedi. İyi geldi valla...

Pis Yedili... 12 ellik oyunlar oynadık kuzenle 1 hafta boyunca. İskambil destesiyle oynanabilen en zevkli oyun bu yaz sıkıntıdan pat diye patlamamı engelleyerek iyi bir iş başardı. Özellikle 12 ellik bir oyunda kuzenimi -5'e 945 yenişim unutulmaz. Halen o skor kağıdını kitap ayracı olarak yanımda tutuyorum. ( :D)

1 liralık abur cubur sepetleri. Cidden yemeğe ya da bir hamur işi hazırlamaya mahal vermiyor. Tam okeyin ortasında acıkmışken ideal. ( :P)

Bir aşk hikayesi cinsellik üzerinden bu kadar güzel anlatılabilir mi? Cindy Gerard bunu başarmış. Müthiş bir gerilim içinde büyüyen Janey-Jase aşkını soluksuzz okuyabilirsiniz. Tavsiye ediyorum.

Şimdilik bu kadar... :)

Hiç yorum yok: