19 Ocak 2009

KKTCNBA.net

Bu gün siteye bir göz atayım dedim. Üye olmayanların forumu -neredeyse tamamını- görmesinin imkanı yok. Bu nedenle üye oldum. Aslında üyelik sebebim biraz da logoda Wade'in olup Paul'ün olmamasını eleştirmekti.

Siteye girdim ve görüğüm ilk şey yoğunluk oldu. Türkiye'deki hemen her spor forumunun düştüğü hataya düşmüşler. Her şeye bir forum, her halta bir bölüm falan. İnsan yoruluyor forumda gezmeye çalışırken. Sonuçta reklamını yaptıkları şekliyle bir "NBA forumu" bu genel forum değil. Site ilginçti hani yavru vatanın forumuydu sonuçta. Ama içerik hiç de ilginç gelmedi. Zaten Türkiye'de bu ilginçliği sağlayabilen site doğrudan elit oluyor...

Site bunun dışında kadro ve paylaşımlar açısından iyi. Mustafa Kemal Atatürk'ü yine baş bölümlerde görüyoruz. Hiçbir zaman bir basketbol sitesinde bir Mustafa Kemal köşesi olmasını kabullenemeyeceğim sanırım. Mantıklı tartışmalar yapılmaz genelde buralarda. Post kasmak için kullanılır bu bölümler. Bakalım artık ben varım mantıklı tartışma olmaz dersem kendime laf söylemiş olurum.

Grafik takımı var ki bu çoğu forumda en çok sevdiğim şeydir. Sitenin fazla ünlü olmaması burayı göstermemiş şimdi ama bu bölümün olması bile saygımı kazanır.

Yöneticiler ilk bakışta gayet iyi kişiler. Saygılılar hiç değilse üyelere. Turnuva ve dostluk maçları bölümü de sitede dostluk ortamının pekişmesinin istendiğini gösteriyor.

Birkaç gün takılayım siteye. Daha detaylı yazarım. Bundan sonra da site tanıtımları değerlendirmeleri devam edecek. Reklam amaçlı yapmıyorum bu arada. Kültürlüyüm ya faydalanın biraz diye :D.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle merhaba diyorum.Ben bu forumun sahibiyim.Dedikleriniz doğru aslında.Direk Wade ve Paul'e geçtiniz.Bu bu kadar önemli mi yani onu merak ettim.Tabi siz benden daha iyi bilirsiniz düşünce açısından ama şu forumlar post kasma yöntemide doğrudur ki bu çoğu nba forumunda var.Ayrıca "diğer" bölümü açtık ki gelenler ordan da faydalanabilsinler.


Bizim amacımız gelen üyelerimize keyifli ve eğlenceli basketbol keyfini yaşatmaktır.Bende kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum:).Daha 13 yaşında olmama rağmen ben sırf burdaki basketbolun gelişmesi için aylarca böyle bir forumun açılmasını çabaladım ve oldu.Umarım iyi yerlere ulaşırız.Fazla altyapım olmadığından bazı grafik hatalarıda oluyor.Bundan dolayı özür diliyorum.

Açık konuşarak düşüncenizi ortaya koyduğunuz için teşekkür ederim.

Saygılar...